قیمت کانوکس فایننس
(CVX)ارز کانوکس فایننس که با نماد اختصاری CVX شناخته می شود، توکن بومی پلتفرم کانوکس (Convex) است. کانوکس فایننس دارای 100 میلیون توکن در گردش بوده که تحت عنوان پاداش برای خریداران CVX، استخراج نقدینگی، واگذاری به برنامه های تشویقی، ایردراپ و... توزیع شده است. این ارز یک توکن با استاندارد erc20 بوده و مبتنی بر بلاکچین اتریوم است. شما با خرید و فروش این توکن می توانید مالک بخشی از پروتکل کانوکس شوید. دلیل آن ها کاربردهای متعددی است که رمز ارز CVX دارد.
ارز دیجیتال cvx تریدرها را تشویق می کند تا دارایی های دیجیتال خود را در پلتفرم کانوکس سهام گذاری کنند؛ زیرا با استیکینگ دارایی های خود نه تنها به افزایش امنیت پلتفرم کمک کرده اند، بلکه می توانند توکن CVX را به عنوان پاداش دریافت کنند. از طرف دیگر کاربرانی که با خرید ارز CVX مالک این توکن می شوند، امکان شرکت در تصمیم گیری ها و رأی گیری های پلتفرم را خواهند داشت. به طور کلی می توان گفت که این ارز با هدف رشد اکوسیستم مالی این پلتفرم ایجاد شده است.
قیمت ارز کانوکس فایننس
ارز CVX در حال حاضر با قیمت حدودی ${{price}} دلار در بازار معامله شده و در رتبه 259 سایت کوین مارکت کپ قرار دارد. این رمزارز از سال 2021 که وارد بازار کریپتو شد تا همین حالا، نوسانات قیمتی زیادی را تجربه کرده است. برای مثال در همان ابتدای ورود به عرصه رمزارزها توانست رشدی 203 درصدی داشته و قیمت خود را از 6.19 دلار به 18.77 دلار برساند. پس از آن روندی نزولی را در پیش گرفت تا در تاریخ ژانویه 2022 به بالاترین حد قیمتی خود، یعنی 62 دلار برسد. بعد از لمس این قله، مجددا در یک سراشیبی قرار گرفت و مانند بسیاری از رمزارزهای دیگر تا این لحظه روند کلی رو به پایینی داشته است.
کیف پول مناسب ارز CVX
ارز کانوکس فایننس از آن دسته رمزارزهایی است که در کیف پول های دیجیتال متعددی پشتیبانی می شود. بنابراین هنگام انتخاب یک والت ارزی مناسب برای خرید، فروش و نگهداری ارز دیجیتال CVX، گزینه های زیادی پیش روی شما قرار دارد. اما بهتر است انتخابتان را بر اساس امنیت، کیفیت و اعتبار کیف پول ها انجام دهید. بر همین اساس بهترین ولت های این ارز عبارت اند از:
- Trust Wallet
- MetaMask
- MyEtherWallet
- SafePal
- Ledger Nano S
- Ledger Nano X
- Trezor Model T
تیم توسعه دهندگان ارز دیجیتال کانوکس فایننس
ارز دیجیتال CVX و پلتفرم آن، جزو آن دسته از پرو ژه هایی هستند که اطلاعات دقیقی از تیم توسعه دهنده و بنیان گذاران آن ها در دسترس نیست. درست مثل بیت کوین که پس از گذشت این همه سال، فقط یک نام تحت عنوان ساتوشی ناکاموتو از تیم توسعه دهنده آن ارائه شده است. پروژه Convex Finance در تاریخ می 2021، توسط فرد یا گروهی ناشناس راه اندازی شد و تا کنون هم اطلاعاتی از آن ها منتشر نشده است.
مزایا و معایب ارز دیجیتال CVX
حال نوبت آن است که پیش از تصمیم گیری قطعی درباره خرید و فروش ارز CVX، مزایا و معایب آن را مرور کنید. بررسی نقاط قوت و ضعف یک ارز دیجیتال و پلتفرم آن باعث می شود تا تصمیم گیری هوشمندانه تر و سودمندتری در بازار کریپتو داشته باشید.
مزایا:
- امنیت بالا در انتقال
- سهولت در تراکنش
- امکان آزادی تراکنش
- مقاوم در برابر تورم های اقتصادی به واسطه غیرمتمرکز بودن
- نقدینگی بالا
- هزینه تراکنش پایین
- امکان شراکت کاربران در کارمزدهای دریافتی شبکه
- احتمال افزایش قیمت ارز CVX به دلیل رقابت پلتفرم آن برای کنترل بیشتر بر Curve Finance
- یک توکن حاکمیتی برای شرکت در رأی گیری ها
- یک توکن ابزاری برای تخصیص درآمد از عملکرد پلتفرمارائه سرویس های مختلفی مثل استیکینگ ارزهای دیجیتال، وثیقه گذاری دارایی ها، شرکت در استخرهای نقدینگی و... توسط پلتفرم کانوکس فایننس
معایب:
- نوسانات قیمتی شدید
- عدم وجود قوانین و مقررات نظارتی
- ناشناس بودن تیم توسعه دهنده پلتفرم
- احتمال هک شدن به واسطه آسیب پذیری در قراردادهای هوشمند
سوالات متداول
- عرضه و تقاضا:
همانند سایر بازارهای مالی، عرضه و تقاضا نقش کلیدی در تعیین قیمت ارزهای دیجیتال دارند. وقتی تقاضا برای یک ارز دیجیتال افزایش مییابد، قیمت آن معمولاً بالا میرود و بالعکس.
- اخبار و رویدادهای جهانی:
اخبار سیاسی، اقتصادی یا قانونی میتوانند تأثیر زیادی بر قیمتها بگذارند. به عنوان مثال، اعلام تصمیمات قانونی در مورد ارزهای دیجیتال یا پذیرش آنها در کشورهای مختلف میتواند بر قیمتها تأثیر داشته باشد.
- پذیرش و استفاده از ارز دیجیتال:
میزان پذیرش و استفاده از یک ارز دیجیتال در دنیای واقعی، مثل پذیرش آن توسط فروشگاهها و خدمات آنلاین، میتواند بر قیمت آن تأثیر بگذارد.
- تحلیل فنی و الگوهای بازار:
تحلیلگران بازار از ابزارهایی مانند نمودارهای قیمت، شاخصهای فنی و الگوهای مختلف برای پیشبینی روند قیمتها استفاده میکنند.
- نهنگها (Whales):
نهنگها به افرادی گفته میشود که مقدار زیادی از یک ارز دیجیتال خاص را در اختیار دارند. حرکات این افراد میتواند تأثیر زیادی بر قیمتها بگذارد.
- نوسانات بازار:
: بازار ارزهای دیجیتال به دلیل ماهیت نوظهور و غیرمتمرکز خود، دچار نوسانات شدیدی میشود که میتواند قیمتها را تغییر دهد.